Milk Booster
Tambah Susu Badan
Terbaik & Berkesan Di Malaysia

Niat hati nak susukan anak sampai 2 tahun. Tapi lepas masuk kerja..susu badan makin drop!  Sedihnyaa 😭😭

 
 

It ‘s okay ibu..jangan sedih! 

 

Tahniah..sebab ibu masih berjuang sedaya upaya untuk cari solusi pada masalah susu drop yang dihadapi agar ibu dapat berikan susu yang terbaik pada anak tersayang!

 

 Ini berita gembira untuk ibu..

 

Selain Dynas Mokhtar, kami juga dah berjaya bantu ramai ibu-ibu dengan masalah yang sama. Jadi..Izinkan kami untuk bantu ibu pula yer 

 

Tolonggg jangan biarkan susu ibu makin sikit dan kering 😭😭

Bertindak segera dengan klik pada butang tempah sekarang!

Atau klik pada butang whatsapp di bawah untuk chat dengan team kami 😊

 

Mari kami payung antara feedback yang baru kami terima setiap hari.. 👇👇


Bawah ni feedback dari Puan Mia, seorang model sambilan. Lepas pantang susu dia makin drop. Nak amik job pun takut sebab anak taknak minum susu formula. Lepas Puan Mia ikhtiar dengan MilkUp Candy, susu meningkat dari 1 oz ke 5 oz.

Yang kedua dari Puan Adiela, agak femes jugak kat Malaysia. Dah la cantik, breastfeed anak lagi. Adiela amalkan MilkUp Candy untuk pastikan susu badan sentiasa banyak walaupun bekerja.

Feedback seterusnya, kami screenshot review dari Puan Nna Kim di FBpage. Alami masalah susu drop. Dah cuba bermacam jenis milk booster tapi tak menjadi. Akhirnya, lepas beliau makan MilkUp Candy, susu naik hampir triple dari sebelum ni. 😙🥳

Paling best bila Dato Siti Nurhaliza pun rekemen MilkUp Candy di instagram beliau. Waktu ni umur Aafiyah lebih kurang 5 bulan. Best kan mommy? 🥰

Sebenarnya banyak lagi testimoni yang kami nak share. Tapi nanti 3 hari 3 malam ibu tak habis nak baca 😂🤪 

Ibu jangan risau sekiranya MilkUp Candy tak menjadi.

Sebabbb.. MilkUp Candy adalah satu satunya milkbooster yang berani untuk pulangkan kembali  wang sekiranya tidak ada kesan positif pada Ibu. 

 

Jadi..nak tanya MilkUp Candy ni 

Best ke best sangatttt??? 

 MilkUp Candy supplement penggalak susu ibu yang berasaskan dari 9 ramuan semulajadi.

Rasa sedap seperti  gula-gula STRAWBERRY. 

Sangat mudah untuk makan dan bawa ke mana-mana. 

Tak perlu nak masak, bancuh atau rebus. 

Hanya kunyah atau telan 2 biji sehari dah cukup untuk berikan keajaiban pada ibu. InsyaAllah..

Diperakui HALAL oleh JAKIM

Jadi, ibu jangan sedih lagi ye. Sebab ibu dah berada di landasan yang betul..

Tinggal lagi usaha dan tindakan ibu yang akan mengubah nasib ibu dan anak ibu 😭😭

Bertindak segera dengan klik pada butang tempah sekarang!!

Atau klik pada butang whatsapp di bawah untuk chat dengan team kami 😊

ANAK ITU AMANAH, MENYUSUKAN ANAK ITU WAJIB ! 

JADI IZINKAN KAMI HULURKAN BANTUAN 😇