RESEPI AIR DETOKS KURUS KEMPIS

RESEPI AIR DETOKS KURUS KEMPIS

Macam kak ekin dah janji nak projekkan si Halia Bentong, maka terjadilah kejadian AIR DETOKS KURUS KEMPIS lagi sedap!

Bahan-bahan untuk sorang minum 👇🏻
- Serai 1-2 batang (titik)
- Lemon (potong amik 1 keping)
- Teh hijau 1 uncang
- Halia bentong 1-2 inci (hiris)
- Madu 1 sudu (jika ada)
- Air 350ml

Step tu korang boleh tengok kat gambar dibawah. Kalau nak buat untuk 2 orang, so korang bole double kan bahan dia.

LANGKAH RESEPI AIR DETOKS KURUS KEMPIS

Langkah 1

Langkah 2

Langkah 3

Langkah 4

Langkah 5

Langkah 6

Langkah 7

Resepi air detoks ni memang bagus untuk flush out sisa dalam usus besar & kecil, buang angin, detoks toksik dalam badan, hilangkan bau badan, kempis kan perut dan kuruskan badan.

Kak ekin suka sebab lepas minum dalam 8 jam gitu dah bole nampak kesan. Sedap giler membuang plus badan rasa ringan. Perut dari buncit terus rasa kempis. Fefeeling retis Korea pulokk.🤣 Ajomlah kurus berjemaah.

Selamat mencuba.

facebook kredit : Nurasykin Ali

Artikel berkaitan

Author

Share