RESEPI 44 HARI IBU BERPANTANG

resepi 44 hari
Puan bosan dengan hidangan sama semasa berpantang??
TAK ADA idea nak makan apa masa berpantang??
Berpantang sendiri TANPA IBU disisi??
Suami yang sediakan makanan berpantang tapi takut TAK SEDAP??
aduii..
mesti puan pening kepala nak pikir..

Hentikan kerisauan puan sekarang dan mulakan hari berpantang puan dengan penuh senyuman.

Kami JAMIN perut puan penuh kekenyangan dengan kesedapan resepi makanan berpantang yang kami sediakan. Puan hanya perlu ikut sahaja jadual pemakanan yang kami sediakan. Ebook mengandungi "176 Resepi Berpantang Lengkap" dimulai dengan sarapan pagi, makanan tengah hari, minum petang, makan malam dari hari -1 berpantang sehingga la hari ke 44 hari berpantang.

Kami JAMIN perut puan penuh kekenyangan dengan kesedapan resepi makanan berpantang yang kami sediakan. Puan hanya perlu ikut sahaja jadual pemakanan yang kami sediakan. Ebook mengandungi 176 resepi berpantang dimulai dengan sarapan pagi, makanan tengah hari, minum petang, makan malam dari hari pertama berpantang sehingga la hari ke 44 hari berpantang.

RESEPI BERKHASIAT

PELBAGAI JENIS RESEPI YANG MENYELERAKAN

JADUAL HIDANGAN YANG TERSUSUN

Apa tunggu lagi. Jom jadikan moment Resepi 44 hari ibu berpantang puan dihiasi dengan penuh kemeriahan makanan berkhasiat yang pelbagai dan bernutrisi tinggi. Yang pasti resepi

Kami JAMIN perut puan penuh kekenyangan dengan kesedapan resepi makanan berpantang yang kami sediakan. Puan hanya perlu ikut sahaja jadual pemakanan yang kami sediakan. Ebook mengandungi 176 resepi berpantang dimulai dengan sarapan pagi, makanan tengah hari, minum petang, makan malam dari hari pertama berpantang sehingga la hari ke 44 hari berpantang.Kami JAMIN perut puan penuh kekenyangan dengan kesedapan resepi makanan berpantang yang kami sediakan. Puan hanya perlu ikut sahaja jadual pemakanan yang kami sediakan. Ebook mengandungi 176 resepi berpantang dimulai dengan sarapan pagi, makanan tengah hari, minum petang, makan malam dari hari pertama berpantang sehingga la hari ke 44 hari berpantang.Kami JAMIN perut puan penuh kekenyangan dengan kesedapan resepi makanan berpantang yang kami sediakan. Puan hanya perlu ikut sahaja jadual pemakanan yang kami sediakan. Ebook mengandungi 176 resepi berpantang dimulai dengan sarapan pagi, makanan tengah hari, minum petang, makan malam dari hari pertama berpantang sehingga la hari ke 44 hari berpantang.