Home BoomiBaby SET NYAH SELSEMA

SET NYAH SELSEMA

(44 customer reviews)

RM79.00

Normal Price – RM 79.00

______________________________________________________

 

Order NOW to secure the stock!

00:
Days
00:
Hrs
00:
Mins
00
Secs
.000
00:00:00:00

Kuantiti :

Category:

Description

SET NYAH SELSEMA (2 ITEM)

Anak anak kecil memang tak lari dari SIMPTOM SELSEMA, DEMAM, BATUK & terutama PAKEJ SEKALI KAHAK ๐Ÿ˜ญ . . Dengan penawar alternatif terbaik dari Boomibabyni inshaAllah menjadi asbab membantu merawat ketidakselesaan akibat batuk dan selsema, dan dapat mencegah dari berlarutan.

1. Happyboo Mist 30ml :
Sesuai legakan selsema, batuk, demam.

2. Theraphy Oil 30ml :
Sesuai legakan selsema batuk, mencairkan kahak, melegakan pernafasan.


REVIEW FROM CUSTOMER SET NYAH SELSEMA

Set nyah selsema Set nyah selsema Set nyah selsema
ย ย 

Additional information

Weight 0.200 kg

44 reviews for SET NYAH SELSEMA

  1. nomeka

    Sampai dlm keadaan barang yg baik,bau sedap๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ.. InsyAllah akan order lagi..terima kasih sis๐Ÿ’ž

  2. yatthamzah_suci

    Thank you Milkup ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘
    Brg slmt sampai ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜
    Fast delivery ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘
    ๐Ÿคฉ ๐Ÿคฉ ๐Ÿคฉ ๐Ÿคฉ ๐Ÿคฉ ๐Ÿคฉ
    ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰

  3. ayuazmi2107_

    Terbaik sangat, dah tiga kali repeat mmg set nyah selsema berkesan.
    Sangat sangat berpuas hati.barang sampai dengan baik.barang cepat sangat sampai.pembungkusan pun baik,kemas dan elok tak rosak.terbaik
    lepas ni boleh order lagi.
    sangatlah berpuas hati
    Terima kasih milkup nnt boleh order lagi

  4. syeradin93

    Tq2 milkup. Alhamdulillah.. set nyahselsema dh smpi.. x sabar nk try. Klu ok.. nnt repeat beli. Bau dia wangi sgt๐Ÿค—๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  5. nadiahmahzir

    Thank milkup
    โคโคโคcepat betul sampai.. Terkejut kite
    ๐Ÿ˜†memang terbaik la..
    Dah sapu dekat anak saya 6 bulan.
    alhamdulillah anak tidak batuk lagi

  6. Anissyahirah

    Received the item today, hopefully the product will delivered as per advertised. If good effective will repeat order.

  7. siti.aisahhalaidi

    set nyah selsema yg sy order dh smpai, Penghantaran sgt laju. Packaging pun bgus dan kemas. Sy dah kdue kali repeat beli set nyah selsema ni, memang terbaik laaโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ 5 bintang sy bagiโ™ฅ๏ธ. Sy suke terima ksih milkup๐Ÿ˜

  8. narumifunabashi

    Barang dah sampai lama . Tapi baru sekarang nak buat feedback . Barang okay . Bungkusan pun okay . Cepat . Bau aroma sedap . Saya cuba ikhtiar guna ini untuk anak saya yang sedang mempunyai sakit asma . Aamiin aamiin

  9. addam2565

    Dh selamat sampai siap ada gift lg. Tq. Sy beli ye

  10. safamr

    Fast service from milkup. Good job. Hope this set nyah selsema suits my kids. Tq milkup!

  11. syahidachewahab

    Recommended. Fast delivery. Should buy from this Milkup. Complete step how to use it.

  12. ubie86

    barg sgt berkualiti. sapu kt anak pon senang, x panas sgt. fast shipping.tq

  13. eynaz3349

    Dh repeat beli kali ke 2. set nyah selsema mmg terbaik dan berkesan.

  14. ihanrizqi

    set nyah selsema sangat berkesan dan bagus, pakai sekali malam tadi anak tak batuk lagi

  15. dillanuramira

    tq milkup .trusted product set nyah selsema ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  16. maija12@yahoo.com

    Selamat sampai. Baunya pun wangi & menyenangkan.Sangat berkesan untuk anak saya. Syabas! dan terima kasih milkup

  17. wanmohammad9090

    Terbaikkkkkkkkk tq penghantaran pntas

  18. norzaiton

    Dapat semalam terus Cuba.. sapu kat belakang anak…

    Alhamdulillah mujarab…Masa sapu tu memang tawakal je.. sebelum ni dah bawak anak pergi klinik .. baik kejap .. lepas tu selsema balik.. jadi memang x mengharap beria sgt laa.. Alhamdulillah mujarab

  19. jalihasarbini

    very very good product set nyah selsema, the also very reasonable n cheape

  20. nurmaini91

    Item bubble wrap..received in good condition..tq milkup

  21. nurnadiahtulfatihah

    Received in good conditions with bubble wrap. ๐Ÿ‘ 1st time nak try untuk anak . Hrp sesuai. Very fast delivery n excellent service by milkup!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  22. ashriana6600

    Barang cepat sampaii .. Semuanya berkualiti dan seperti yang digambarkan.. Akan berurus niaga lagi dengan milkup yg cemerlang ..

  23. fatinfahmi0713

    Alhamdulillah…so far set nyah selsema memberi kesan yang baik kepada anak saya .terbaik milkupp!!!

  24. sabarinnabaharudin

    Belum pakai lagi…klu ok sy repeat order …Penghantaran yg cepat…tq Milkuppp ๐Ÿ˜

  25. dbellehaus

    Alhamdulillah. Items safely arrived. Bought it for my son. Hopefully it could reduce all the flu and cough. Aminn ๐Ÿ™๐Ÿ™

  26. norhanizah_64

    Barangan telah selamat diterima. Barangan dibungkus dgn. rapi dengan plastic bubble. malam tadi dah sapu dekat anak. Alhamdulillah berkesan anak tidak batuk lagi. โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

  27. sitimohdrawal

    Barang dah selamat sampai..fast delivery..Excellent service by milkup!

  28. modsho

    yeayyy da smpai..aroma therapy dan happy boo nii seriously mmg best dan highly recommended.. mmg membantu..i guna kt my baby umo 5 bulan sbb batuk..i suggest beli set nyah selsema ni…..tqsm milkup๐Ÿ˜˜

  29. izdiyawatimadri

    setnyah selsema dah sampai
    Bungkusan kemas
    Dah sapu dekat anak
    Mmg Puas hati
    thankyou milkup

  30. ira84

    Terbaik la set nyah selsema nie..sapu2 je dekat anak, alhamdulilah dh mula rasa hilang selsema ini..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  31. ramliyaakub

    Barang sampai sangat cepat…terima kasih millkup..yang ni kali ketiga saya dah repeat.. insha allah saya akan repeat lagi
    produk set nyah selsema sangat berkesan

  32. baby_kid_zone

    Good product quality. Good value for money. Good product quality. Good value for money.

  33. adda_sazali

    Yay dh sampai… Thank you very much milkup๐Ÿ˜Š superb service. tak sabar nak cuba

  34. noorfazlindaaznan

    Barang smpai dlm keadaan yg baik dan penghataran pun laju.. Yg paling best bau dia wangi..kalau berkesann lain kali repeat oder lg.. terima kasih milkup

  35. lanzs87

    Penghantaran yg sangat cepat.. Barang juga dalam keadaan baik dan Wangi je bila pakai. ๐Ÿ˜Š

  36. eyta88

    Alhamdulillah dah smpai.. Terbaik service dan tbaik milkup!

  37. hannafarhana95

    Memang Terbaik! Sangat berkesan & membantu melegakan selsema anak terima kasih milkup saya bagi 5 bintangโค๏ธโญโญโญโญโญ

  38. russma1970

    Alhamdulillahโ€ฆ Syukur. Brg dah selamat sampai, Recomended set nyah selsema boomibaby. Trusted milkup. Tq yaa

  39. wanmohdpauzi

    Alhamdulillah received! Baru cuba td sapu dekat anak tadi. Hopefully itโ€™s worth it. inshaAllah.

  40. amiyjp

    Da banyak kali beli.. Setiap pembelian mmg berbaloi. Cepat. mmg sesuaii dgn kualiti.

  41. harman4309

    Terima dgn selamat walaupun masa PKP n terima kasih utk free gift!

  42. norasapri

    Receive in good conditionโ€ฆ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  43. nurulshahira1998

    For the second time beli produk set nyah selsema dgn milkup ni , tqsm ye , sangat pantas .

  44. ejaq90

    Harga berpatutan & lebih murah dari pasaran . Baru cuba 1st time . Kalau okay akan repeat lagi . Thankyou milkuppp

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *