Home Milkup Set Lengkap 7 in 1

Set Lengkap 7 in 1

(12 customer reviews)

RM197.00

NORMAL PRICE – RM 197.00

______________________________________________________

 

Order NOW to secure the stock!

00:
Days
00:
Hrs
00:
Mins
00
Secs
.000
00:00:00:00

Kuantiti :

Category:

Description

SET LENGKAP 7 IN 1

Mommies yang tengah menunggu hari dan ada bayi kecil tu memang sesuai sangat grab Set Penyusuan ni.⁣⁣ ⁣ Beli awal pun takpe, buat persediaan sebelum baby lahir.⁣ ⁣

Sebab apa tau?⁣⁣ ⁣

1.Ada MILKUP CANDY (80 tab) yang boleh bantu hasilkan lebih banyak susu badan mommies.⁣⁣ ⁣

2.Ada MILKUP HERBAL DRINK (180 gram) iaitu herbal cina untuk berikan tenaga dan tingkatkan bendalir dalam badan. Didalamnya ada Kurma Merah, Kurma Hitam, Longan dan Goji Berry.⁣⁣ ⁣

3.Tuaman MILKUP HEATPAD (2 unit) untuk bantu mommies bila mengalami bengkak susu dan lancarkan kembali susu badan.⁣⁣

4.PAM SILIKON sebagai pam dan penadah susu bila mommies ‘direct breasfeeding’. Bantu untuk ransang susu badan.⁣⁣ ⁣

5.AROMA BUST OIL (30 ml) sebagai sapuan untuk berikan kenyamanan pada mommies. Juga sesuai dijadikan minyak urut.⁣⁣ ⁣

6.NIPPLE CREAM (10 gram) yang bantu merawat puting payudara mommies bila melecet dan luka.⁣⁣ ⁣

7.NOTA LENGKAP PENYUSUAN bagi mommies yang nak tahu lebih banyak tips dan info berkaitan penyusuan.⁣⁣


REVIEW BY CUSTOMER SET LENGKAP 7 IN 1 

set SET LENGKAP 7 IN 1 customer 2

Additional information

Weight 1.000 kg

12 reviews for Set Lengkap 7 in 1

  1. idaridah90

    Alhamdulillah barang milkup set 7 in 1 selamat sampai. Packing pun bagus. Terima kasih utk free gift nya sis👍👍👍👍

  2. urzakiah24

    Fast delivery. My third time buying from this milkup. Item good condition.

  3. farymoon

    ada perubahan.. sebelum ni pump balik banyak dapat 20z.. sekarang boleh dapat dekat 5oz. heatpad okay.. masa tuam pun susu boleh keluar. bust oil mmg terbaik.. sy apply time pump susu

  4. norazlinamiskam

    alhamdulilah ok i like the herbal drink, dia bagi energy so hari hari mmg minum, and the milkup candy tu pun effective so far alhamdulillah susu flow bagus.

  5. nuruliffahismail

    Bagus barang smpai dlm keadaan baik dan cepat. harap MilkUp Complete Set 7 in 1 ni dapat bantu mudahkan perjalanan penyusuan ⁣saya

  6. luthfiyaisy

    My superb set milkbooster MilkUp set 7 in 1

  7. serinara88

    The product very good….. really effective…… 💖

  8. miszaidah666

    beli semalam harini bukak pintu barang dah delivery.. tq milkup!! tak sabar nak gunakan milkup set 7 in 1

  9. elin_adlina

    Tq brg selamat sampai, it nice,good product quality, good value for money, fast delivery & excellent service.👍👍👍

  10. hadirah0409

    Received my item milk set 7 in 1 with good condition.. Tq Milkup!! mmg trusted

  11. zarinahalidan

    Memang Terbaik! Sangat berkesan & membantu memudahkan ibu untuk menyusukan anak ❤️

  12. nurul_fatihah87

    Harga berpatutan & lebih murah dari pasaran . Baru cuba 1st time . Kalau okay akan repeat lagi . Thankyou milkup !!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *