Home BoomiBaby Minyak Terapi 30 ml

Minyak Terapi 30 ml

Product Points:1Points
(40 customer reviews)

RM43.00

(30 ml) Normal Price – RM 43.00

______________________________________________________

 

Order NOW to secure the stock!

00:
Days
00:
Hrs
00:
Mins
00
Secs
.000
00:00:00:00

Kuantiti :

Discount per Quantity

QuantityDiscount
28.14%
Category:

Description

Cara Penggunaan :

Titiskan sedikit minyak di tapak tangan anda dan urut perlahan-lahan ditempat yang diperlukan. Minyak ini boleh dipakai pada bila-bila masa.

Fungsi :

๐Ÿ’ฏ Membantu melegakan Batuk dan Selsema
๐Ÿ’ฏ Meredekan kembung dan melawaskan angin dalam badan.
๐Ÿ’ฏ Menjauhkan serangga seperti nyamuk dan semut
๐Ÿ’ฏ Beri effect tenang dan bersifat antibiotik pada tubuh.
๐Ÿ’ฏ Bersifat antiseptik dan anti radang yang bagus untuk dipakai pada kulit setiap hari

 

Bahan-bahan

Argan, Olive, Habbatusauda, Eucalyptus, Kaffir Lime, Lemon Oil, Sweet Orange, Ginger Oil & Bidara

REVIEW FROM CUSTOMER

Additional information

Weight 0.100 kg

40 reviews for Minyak Terapi 30 ml

  1. wuikathy

    Luckily got Therapy Oil, yesterday MH was having bad vomiting and restless. Mouse mommy use the Boomibaby Therapy Oil to massage MHโ€™s tummy and foot region, he feels an immediate relief! .

  2. nadiaazlanshah

    Bagus barang smpai dlm keadaan baik dan cepat

  3. irzuana

    barang sampai dalam keadaan yang selamat.baru order semalam hari ni dah sampai.Milkup yang sangat baik peramah dan jujur.harap harap dapat membantu legakan selsema anak

  4. akucyah

    Alhamdulillah selamat sampai pakai Pos Laju. Dibungkus kemas oleh seller ๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Belum cuba lagi. InsyaAllah ada kesan positif order lagi nanti ๐Ÿ˜‰.

  5. shiqa57

    Fast delivery. Trusted Milkup. Still in the middle of using aroma therapy for my son

  6. soadlapan

    Thank you Milkup. Brg smp dgn baik di bungkus dgn bubble wrap. Mdh2an berkesan untuk menghilangkan selsema anak.

  7. rodiatiahmad

    sgt cepat delivery.. tq!!

  8. vanzf

    Alhamdulilah brg smpai dh niโ€ฆterima kasih atas servis yg diberikan..saya bagi ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

  9. @zaiizatti17_

    Memang Terbaik! Sangat berkesan & membantu melegakan Batuk dan Selsema anakk โค๏ธโญโญโญโญ

  10. memeracc

    Alhamdulillahโ€ฆ Syukur. Brg dah selamat sampai, Recomended Minyak Terapi 30 ml. Trusted milkup. Tq yaa

  11. luthfiyaisy

    Barang cepat sampai. Paling murah! Well packed with bubble wrap. Dapat free gift lagi walaupun xde tulis. Dah banyak kali aroma therapy and it works for my baby. Thanks Milkup ! Will surely buy again.

  12. atiqmisz

    Alhamdulillah received! Baru cuba sapu dekat anak td. Hopefully itโ€™s worth it. inshaAllah.

  13. elyhaizah

    Fast delivery!
    Good product quality!
    Good value for money!
    Excellent service!
    Thanks Milkup!

  14. idaridah90

    Alhamdulillah barang selamat sampai. Packing pun bagus. Terima kasih utk free gift nya sis๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  15. suzita381

    Pembungkusan bagus. Saya sukaโ€ฆ Tq dah selamat terima dan cuba sapu dekat anak. Blum tau keberkesanan utk sy.. Boleh repeat order jika okay untuk anak

  16. malin_ina

    The product very goodโ€ฆ.. really effectiveโ€ฆโ€ฆ ๐Ÿ’–

  17. idafahmi

    Repeat kali ke -2 untuk aroma therapyโ€ฆditerima dgn selamat & baik๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ Harap harga tetap sama๐Ÿ˜Š

  18. punitha29

    Even with MCO, received within 5 days. Thk u to the courier service to send our product in this critical time.

  19. azmina189

    Tq brg selamat sampai, it nice,good product quality, good value for money, fast delivery & excellent service.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  20. nurfatih91

    Received all the items in good condition! First time nak try aroma therapy ni, hopefully okay dan bantu redekan kembung perut anak๐Ÿ˜ฌ

  21. azmina189

    Da banyak kali beli.. Setiap pembelian mmg berbaloi. Cepat. mmg sesuaii dgn kualiti.

  22. ainapis7781

    I have receive all the items in good condition. My second time experience shopping with this milkup. first time want to using aroma therapy. hopefully good for my baby. Thanks for the free gift.

  23. otaiyoyo

    Terima dgn selamat walaupun masa PKP n terima kasih utk free gift

  24. alissamarvela

    Received my item with good condition.. Tq Milkup!!

  25. ibz_carebeaute

    Good product quality.. Fast delivery.. I really recommend this Aroma therapy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  26. nuradilaabubakri

    Receive in good conditionโ€ฆ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  27. shazwanashamin

    For the second time beli dgn milkup ni , tqsm ye , sangat pantas

  28. rauhahramya

    Barang da sampai..
    Terima kasih banyak milkupp!

    Siap dapat freegifts lagi, happy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š

    Second times order Minyak Terapi โค๏ธ

  29. browneyesenterprise

    Harga berpatutan & lebih murah dari pasaran . Baru cuba 1st time . Kalau okay akan repeat lagi . Thankyou

  30. atik.sharul

    barang sampai dalam keadaan baik.. penghantran cepat.. Minyak Terapi recommended โค๏ธ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

  31. zaralissa

    Barang diterima dalam keadaan baik. First time saya nak cuba sapu Minyak Terapi dekat anak.. Mudah mudahn melegakan batuk anak

  32. syilasharin

    2nd time buy item with this milkup..all item received with a good condition and nice and proper packaging..
    Aroma therapy very good..I like it..
    Thanks milkup..
    Fast delivery..good respond.

  33. priyaah

    Just first time try to use it and hope for the best..!!

  34. shiha_hamid

    Fast delivery. My third time buying from this milkup. Item aroma therapy in good condition.

  35. nurzakiah24

    Received my aroma therapy with good condition.. Tq Milkup!!

  36. yatthamzah_suci

    Thank you Milkup ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘
    Brg slmt sampai ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜
    Fast delivery ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘
    ๐Ÿคฉ ๐Ÿคฉ ๐Ÿคฉ ๐Ÿคฉ ๐Ÿคฉ ๐Ÿคฉ
    ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰

  37. Anissyahirah

    Received the item today, hopefully the product will delivered as per advertised. If good effective will repeat order.

  38. siti.aisahhalaidi

    happy boo yg sy order dh smpai, Penghantaran sgt laju. Packaging pun bgus dan kemas. Sy dah kdue kali repeat beli aroma therapy ni, memang terbaik laaโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ 5 bintang sy bagiโ™ฅ๏ธ. Sy suke terima ksih milkup๐Ÿ˜

  39. narumifunabashi

    Barang dah sampai lama . Tapi baru sekarang nak buat feedback . Barang okay . Bungkusan pun okay . Cepat . Bau aroma therapy sedap . Saya cuba ikhtiar guna ini untuk anak saya yang sedang mempunyai batuk batuk . Aamiin aamiin

  40. syahidachewahab

    Recommended. Fast delivery. Should buy from this Milkup. Complete step how to use it.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *