Home Milkup Milkup Candy 40 tablet

Milkup Candy 40 tablet

Product Points:1Points
(40 customer reviews)

RM69.00

Normal Price – RM 69.00

______________________________________________________

 

Order NOW to secure the stock!

00:
Days
00:
Hrs
00:
Mins
00
Secs
.000
00:00:00:00

Kuantiti :

Discount per Quantity

QuantityDiscount
310.629%
4 - 614.855%
7 - 920.29%
Category:

Description

Milkup Candy yang dirumus khas bagi membantu meningkatkan KESIHATAN, KECERDASAN dan KECANTIKAN pada IBU dan BAYI. Sangat sesuai bagi ibu menyusu dan hamil.

IBU MENYUSU.

⭐ Membantu untuk meningkatkan dan membanyakkan pengeluaran susu badan.
⭐ Menyokong menguatkan perkembangan minda.
⭐ Membantu mencantikkan kulit dan membetulkan hormon wanita setelah melahirkan bayi.
⭐ Menyokong untuk merawat dan memperbaiki sistem peranakan wanita.
⭐ Membantu untuk menyembuhkan luka jahitan dengan cepat serta menguatkan tulang, gigi, kuku dan rambut.

 

IBU MENGANDUNG.

⭐ Membantu untuk merangsang pembentukan kelenjar susu pada badan ibu yang akan melahirkan bayi.
⭐ Menyokong  untuk menguatkan perkembangan minda bayi dalam kandungan.
⭐ Membantu melahirkan bayi yang cerah, bersih dan tiada jaundice.
⭐ Membantu memberi tenaga dan menguatkan imun bayi di dalam kandungan.
⭐ Membantu untuk mencegah cramp/ kejang kaki dan menghilangkan loya mual.
⭐ Membantu menguatkan tulang bayi dan menaikkan HB rendah.

REVIEW CUSTOMER MILKUP CANDY 40 TABLETSΒ 

milkup candy 40 milkup candy 40 milkup candy 40

Additional information

Weight 0.085 kg

40 reviews for Milkup Candy 40 tablet

  1. huzairul

    Fast delivery. My third time buying from this milkup. Item good condition.

  2. @_ilihazwani

    First time nak cuba. πŸ™ˆ
    I’m fully direct bf mommy. ☺️✨
    Semoga terus kuat untuk bf lagi 11 bulan smpi anak cecah 2y. πŸ’ͺ🏻✨
    Semoga milkup candy dapat dijadikan milkbooster mommy & susu bertambah2..amin! 🀲🏻✨n

  3. @ismaasyikin1901_

    Milkbooster terbaik! Susu badan banyak melimpah dalam masa sehari. Dah repeat banyak kali. Cuba milkbooster yg ni paling berkesan menjadi. Selalu beli kat butik tateh. Dah perintah pkp, sy beli online je. Fast delivery, semalam order hari ni dapat. Tq so much seller 😘😘😘😘

  4. @nadiaazlanshah

    Bagus barang smpai dlm keadaan baik dan cepat

  5. @aliyyanazri

    Tq milkupcandy asbab susu mama sentiasa banyak untuk anak ❀️❀️

  6. @zaiizatti17_

    Alhamdulillah selamat sampai pakai Pos Laju. Dibungkus kemas oleh seller πŸ‘πŸ‘. Belum cuba lagi. InsyaAllah ada kesan positif order lagi nanti πŸ˜‰.

  7. @akucyah

    Alhamdulillah..dgn consume Muc susu makin bertambah dan tidak risau lg..walaupun tgh kerja sy masih boleh menghasilkan susu..
    Susu pun makin pekat.
    Muc sesuai utk semua ibu2 krn rasa nya masam manis jew…mcm gula2.
    Kemam dan kunyah saja.
    Muc terbaik πŸ‘πŸ‘

  8. irzuana

    barang sampai dalam keadaan yang selamat.baru order semalam hari ni dah sampai.Milkup yang sangat baik peramah dan jujur.harap harap dapat membantu menambahkan susu

  9. shiqa57

    Fast delivery. Trusted Milkup. Still in the middle of using the milk booster.

  10. vanzf

    sgt cepat delivery.. tq!!

  11. soadlapan

    Thank you Milkup. Brg smp dgn baik di bungkus dgn bubble wrap. Mdh2an berkesan.

  12. rodiatiahmad

    Alhamdulilah brg smpai dh ni…terima kasih atas servis yg diberikan..saya bagi 🌟🌟🌟🌟🌟

  13. daov82

    Memang Terbaik! Sangat berkesan & membantu memperbanyakkan susu ibu ❀️⭐⭐⭐⭐⭐

  14. amirahaman93

    Making my milk thicker and better quantity.
    Thank you milkup. Let’s repeat after this.

  15. memeracc

    Alhamdulillah… Syukur. Brg dah selamat sampai, Recomended Milkup Candy 40 milk booster. Trusted milkup. Tq yaa

  16. luthfiyaisy

    Barang cepat sampai. Paling murah! Well packed with bubble wrap. Dapat free gift lagi walaupun xde tulis. Dah 3 botol consume milkupcandy and it works on me. Thanks milkup candy! Will surely buy again.

  17. elyhaizah

    Fast delivery!
    Good product quality!
    Good value for money!
    Excellent service!
    Thanks Milkup candy!

  18. atiqmisz

    Alhamdulillah received! Baru Cuba td. Hopefully it’s worth it. inshaAllah.

  19. idaridah90

    Alhamdulillah barang selamat sampai. Packing pun bagus. Terima kasih utk free gift nya sisπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  20. malin_ina

    The product very good….. really effective…… πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–

  21. suzita381

    Pembungkusan bagus. Saya sukaaaaa… Tq dah selamat terima Tapi blum Cuba. Blum tau keberkesanan utk sy.. Boleh repeat order jika okay

  22. idafahmi

    Repeat kali ke -2 untuk milkupcandy 40…diterima dgn selamat & baikπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ Harap harga tetap sama😊

  23. cehaseyha

    Tq. Sy dah dpt brg yg diorder. X sabar nak minum..hopelly berkesan laa

  24. punitha29

    Even with MCO, received within 5 days. Thk u to the courier service to send our product in this critical time.

  25. azmina189

    Tq brg selamat sampai, it nice,good product quality, good value for money, fast delivery & excellent service.πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚

  26. y4747_95137

    Received all the items in good condition! First time nak try milkup candy 40 ni, hopefully okay dan bantu banyakkan susu lagi 😬

  27. nurfatih91

    Da banyak kali beli.. Setiap pembelian mmg berbaloi. Cepat. Hg sesuaii dgn kualiti.

  28. ainapis7781

    I have receive all the items in good condition. My second time experience shopping with this milkup. first time want to try this milkup candy. hopefully good for me and my baby. Thanks for the free gift.

  29. otaiyoyo

    Terima dgn selamat walaupun masa PKP n terima kasih utk free gift

  30. alissamarvela

    Received my item with good condition.. Tq Milkup!!

  31. ibz_carebeaute

    Good product quality.. Fast delivery.. I really recommend this Milkup Candy 😍😍😍

  32. nuradilaabubakri

    Receive in good condition…πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  33. nanimohammed

    Barang smpi dgn keadaan elok n selamat…tq milkup sya dah mkn 2biji tapi x ada rasa ape2 sudah 3jam…harap2 akn jln…

  34. shazwanashamin

    For the second time beli dgn milkup ni , tqsm ye , sangat pantas ,

  35. rauhahramya

    Barang da sampai..
    Terima kasih banyak milkupp!

    Siap dapat freegifts lagi, happy 😁😊

    Second times order milkupcandy 40 ❀️

  36. browneyesenterprise

    Harga berpatutan & lebih murah dari pasaran . Baru cuba 1st time . Kalau okay akan repeat lagi . Thankyou

  37. atik.sharul

    barang sampai dalam keadaan baik.. penghantran cepat.. Milkup Candy 40 recommended β€οΈπŸ˜‰πŸ‘

  38. zaralissa

    Barang diterima dalam keadaan baik. First time saya nak cuba Milkup Candy.. Mudah mudahn breastfeeding journey saya berjalan lancar

  39. syilasharin

    2nd time buy item with this milkup..all item received with a good condition and nice and proper packaging..
    Milkup candy 40 milk booster very good..I like it..
    Thanks milkup..
    Fast delivery..good respond..

  40. priyaah

    Just first time try to use it and hope for the best..!!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *