Home Milkup MilkUp Candy 6 tablets

MilkUp Candy 6 tablets

(3 customer reviews)

RM12.00

Normal Price – RM 12.00

______________________________________________________

 

Order NOW to secure the stock!

00:
Days
00:
Hrs
00:
Mins
00
Secs
.000
00:00:00:00

Kuantiti :

Category:

Description

Milkup Candy 6 tablets yang dirumus khas bagi membantu meningkatkan KESIHATAN, KECERDASAN dan KECANTIKAN pada IBU dan BAYI. Sangat sesuai bagi ibu menyusu dan hamil.

IBU MENYUSU.

Membantu untuk meningkatkan dan membanyakkan pengeluaran susu badan.
Menyokong menguatkan perkembangan minda.
Membantu mencantikkan kulit dan membetulkan hormon wanita setelah melahirkan bayi.
Menyokong untuk merawat dan memperbaiki sistem peranakan wanita.
Membantu untuk menyembuhkan luka jahitan dengan cepat serta menguatkan tulang, gigi, kuku dan rambut.

 

IBU MENGANDUNG.

Membantu untuk merangsang pembentukan kelenjar susu pada badan ibu yang akan melahirkan bayi.
Menyokong  untuk menguatkan perkembangan minda bayi dalam kandungan.
Membantu melahirkan bayi yang cerah, bersih dan tiada jaundice.
Membantu memberi tenaga dan menguatkan imun bayi di dalam kandungan.
Membantu untuk mencegah cramp/ kejang kaki dan menghilangkan loya mual.
Membantu menguatkan tulang bayi dan menaikkan HB rendah.

 


REVIEW FROM CUSTOMER MILKUP CANDY 6 TABLETS

milkup candy 6 milkup candy 6 milkup candy 6

 


Additional information

Weight 0.100 kg

3 reviews for MilkUp Candy 6 tablets

  1. @nadiaazlanshah

    Ramai sangat dm tanya apa yg nadia amalkan untuk tambah kan susu. Ni la rahsianya, alhamdulillah dengan amalkan milkup candy susu meriah sangat. Memula tu down jugak kejap. Nasib jumpa set penyusuan dari milkup ni, dah tak risau dah. Memang nadia rekemen untuk new mommy sebab dalam set ni dah lengkap dengan tuam, milkbooster, nipple cream, pam, air herbal kurma longan dan buku panduan. Bagus n nadia mmg suka sangat! Yang penting mommy kena rajin tauu insyallah berhasil. Selamat mencuba and selamat menyusu 🥰 @milkupcandy.hq

  2. @adiela_safiyyani

    Ramai yg tanya cara diela banyak kan susu. Yelah slalu mommies breastfeed yg bekerja mcm diela & tinggal anak kat rumah, pengeluaran susu akan kurang kan. Tapi diela ambil milkbooster MilkUp Candy untuk pasti kan susu diela cukup utk si manje diela. Minum susu ibu baru lah anak kite sihat kan. Tq @milkupcandy.hq sebab keluarkan produk terbaik ni ❤️❤️

  3. @ zieglerjulia

    Ivana so chubby. Because she get enough milk from her mommy haha. Blessed 🥰
    My milkbooster @milkupcandy.hq

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *