Home Milkup MilkUp Candy 20 Tablets

MilkUp Candy 20 Tablets

(3 customer reviews)

RM39.00

Normal Price – RM 39.00

______________________________________________________

 

Order NOW to secure the stock!

00:
Days
00:
Hrs
00:
Mins
00
Secs
.000
00:00:00:00

Kuantiti :

Category:

Description

Milkup Candy 20 Tablets yang dirumus khas bagi membantu meningkatkan KESIHATAN, KECERDASAN dan KECANTIKAN pada IBU dan BAYI. Sangat sesuai bagi ibu menyusu dan hamil.

IBU MENYUSU.

⭐ Membantu untuk meningkatkan dan membanyakkan pengeluaran susu badan.
⭐ Menyokong menguatkan perkembangan minda.
⭐ Membantu mencantikkan kulit dan membetulkan hormon wanita setelah melahirkan bayi.
⭐ Menyokong untuk merawat dan memperbaiki sistem peranakan wanita.
⭐ Membantu untuk menyembuhkan luka jahitan dengan cepat serta menguatkan tulang, gigi, kuku dan rambut.

 

IBU MENGANDUNG.

⭐ Membantu untuk merangsang pembentukan kelenjar susu pada badan ibu yang akan melahirkan bayi.
⭐ Menyokong  untuk menguatkan perkembangan minda bayi dalam kandungan.
⭐ Membantu melahirkan bayi yang cerah, bersih dan tiada jaundice.
⭐ Membantu memberi tenaga dan menguatkan imun bayi di dalam kandungan.
⭐ Membantu untuk mencegah cramp/ kejang kaki dan menghilangkan loya mual.
⭐ Membantu menguatkan tulang bayi dan menaikkan HB rendah.

 


Review From Customer Milkup Candy 20 Tablets

milkup candy 20 Tablets milkup candy 20 Tablets milkup candy 20 Tablets
 


Additional information

Weight 0.100 kg

3 reviews for MilkUp Candy 20 Tablets

  1. @noursyazana

    Nana jarang bagi solah minum susu dalam botol, sebab setiap kali pump, nak bagi penuh botol tu, punyalah ambil masa lama 😭 alhamdulillah, nana try makan Milkup Candy , dan ia membantu meningkatkan penghasilan susu badan dan beri tenaga pada ibu. Korang yang ada masalah susu badan kurang, boleh try Milkup Candy ni.

    Sedap sangat rasa dia, sebab ia diperbuat dari makanan sunnah seperti susu kambing, kurma, delima, habbatusauda, halba, pegaga, gam arab, omega 3 dan strawberry.

    Dan nana nak share satu lagi produk dari @milkupcandy.hq , iaitu Milkup Heatpad. Kegunaannya untuk menuam, bagi melancarkan aliran susu dan melegakan bengkak. Bila jadi ibu ni, kalau jadi bengkak tu, memang perkara biasa πŸ˜‚ so kita kena lah sedia produk macam ni untuk bantu kurang bengkak tu.

    Mommy boleh dapatkan Milkup Candy dan Milkup Heatpad dari @milkupcandy.hq .

  2. @doojaaaa

    Ni untuk mommy πŸ˜„
    MILKUP CANDY
    Untuk banyakkan susu & bagi tenaga kat ibu2 πŸ’ͺ Ada susu kambing, kurma, delima, habbatusauda, halba, pegaga, gam arab, omega 4 & strawberry.

    Rasa manis2 strawberry, pahit2 sikit, tapi okey je kunyah. πŸ’‹

    MILKUP HEATPAD
    Tuam untuk lancarkan aliran susu & hilangkan bengkak susu.

    Kita setakat ni takde bengkak susu, tapi nak try milkup candy, bagi tenaga extra & semestinya untuk kenyangkan perut mek #ManalLubna ! πŸ™‚

    Yang ni korang boleh daparkan dekat @milkupcandy.hq selamat mencubaaa! 😘

    #likemilkmachine
    #milkupcandytestimoni
    #tambahsusudenganmilkup

  3. @puterisarahliyana

    Siapa ada problem susu ibu kurang ? Jangan risau sebab milkup candy ada untuk bantu mommies😳😳 ada 9 khasiat yg terkandung dalam @milkupcandy.hq . Selain itu, boleh tingkatkan tenaga and also boleh mencantikkan kulit. Sarah dah try and it works alhamdulillah susu ibu masih tak putus lagi 😳

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *