Home Milkup MilkUp Candy 2 months supply (120 tablets)

MilkUp Candy 2 months supply (120 tablets)

(2 customer reviews)

RM185.00

NORMAL PRICE – RM 185.00

______________________________________________________

 

Order NOW to secure the stock!

00:
Days
00:
Hrs
00:
Mins
00
Secs
.000
00:00:00:00

Kuantiti :

Category:

Description

Milkup Candy 120 tablets yang dirumus khas bagi membantu meningkatkan KESIHATAN, KECERDASAN dan KECANTIKAN pada IBU dan BAYI. Sangat sesuai bagi ibu menyusu dan hamil.

IBU MENYUSU.

⭐ Membantu untuk meningkatkan dan membanyakkan pengeluaran susu badan.
⭐ Menyokong menguatkan perkembangan minda.
⭐ Membantu mencantikkan kulit dan membetulkan hormon wanita setelah melahirkan bayi.
⭐ Menyokong untuk merawat dan memperbaiki sistem peranakan wanita.
⭐ Membantu untuk menyembuhkan luka jahitan dengan cepat serta menguatkan tulang, gigi, kuku dan rambut.

 

IBU MENGANDUNG.

⭐ Membantu untuk merangsang pembentukan kelenjar susu pada badan ibu yang akan melahirkan bayi.
⭐ Menyokong  untuk menguatkan perkembangan minda bayi dalam kandungan.
⭐ Membantu melahirkan bayi yang cerah, bersih dan tiada jaundice.
⭐ Membantu memberi tenaga dan menguatkan imun bayi di dalam kandungan.
⭐ Membantu untuk mencegah cramp/ kejang kaki dan menghilangkan loya mual.
⭐ Membantu menguatkan tulang bayi dan menaikkan HB rendah.

REVIEW CUSTOMER Milkup Candy 120 tablets

Milkup Candy 120 tablets Milkup Candy 120 tablets Milkup Candy 120 tablets

 


Additional information

Weight 0.500 kg

2 reviews for MilkUp Candy 2 months supply (120 tablets)

  1. @ieqazahab

    first time tgok dato ct post dia consumed @milkupcandy.hq untuk tambahkan susu. so kita pon gatal nak try πŸ˜‚ alhamdulillah mmg serius best x tipu…mmg cm gini πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘… bila hantar anak dekat penjaga pon rasa x risau sbb ade stock susu badan.. nak nak kita ni first time mommy, risau betul kalau anak x dapat cukup susu πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… bila amalkan @milkupcandy.hq , susu pon jadi banyak and pekat. 😍😍😍😍😍 in shaa allah nak try amalkan sampai anak cukup 2 tahun 😌😌😌… milkup candy bukan untuk ibu menyusu je, ibu mengandung pon boleh amalkan jugak, mmg banyak kebaikan..malas nak cter kat sini. so, better pegi jengah ig dorg πŸ‘‰ @milkupcandy.hq 😍😍😍😍😍

    #milkupcandyhq
    #milkupcandytestimoni
    #milkupcandyreview
    #likemilkmachine
    #bestmilkbooster
    #milkboosterberkesan

  2. @fsyahirahaidi

    Easy to consume, hisap je macam gula2. Loveee it. Dalam dua hari pun dah ada perbezaan. πŸ’•πŸ’• #milkupcandy
    #milkupcandymalaysia #bfmom #likemilkmachine .
    @ nurhana.my
    @ nurhana.my
    @ nurhana.my

    #milkupcandyhq
    #milkupcandytestimoni
    #milkupcandyreview
    #likemilkmachine
    #bestmilkbooster
    #milkboosterberkesan

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *