Home Milkup MilkUp Candy 1 month supply (60 tablets)

MilkUp Candy 1 month supply (60 tablets)

(3 customer reviews)

RM99.00

Normal Price – RM 99.00

______________________________________________________

 

Order NOW to secure the stock!

00:
Days
00:
Hrs
00:
Mins
00
Secs
.000
00:00:00:00

Kuantiti :

Category:

Description

Milkup Candy 1 month supply (60 tablets) yang dirumus khas bagi membantu meningkatkan KESIHATAN, KECERDASAN dan KECANTIKAN pada IBU dan BAYI. Sangat sesuai bagi ibu menyusu dan hamil.

IBU MENYUSU.

Membantu untuk meningkatkan dan membanyakkan pengeluaran susu badan.
Menyokong menguatkan perkembangan minda.
Membantu mencantikkan kulit dan membetulkan hormon wanita setelah melahirkan bayi.
Menyokong untuk merawat dan memperbaiki sistem peranakan wanita.
Membantu untuk menyembuhkan luka jahitan dengan cepat serta menguatkan tulang, gigi, kuku dan rambut.

 

IBU MENGANDUNG.

Membantu untuk merangsang pembentukan kelenjar susu pada badan ibu yang akan melahirkan bayi.
Menyokong  untuk menguatkan perkembangan minda bayi dalam kandungan.
Membantu melahirkan bayi yang cerah, bersih dan tiada jaundice.
Membantu memberi tenaga dan menguatkan imun bayi di dalam kandungan.
Membantu untuk mencegah cramp/ kejang kaki dan menghilangkan loya mual.
Membantu menguatkan tulang bayi dan menaikkan HB rendah.

REVIEW CUSTOMER MILKUP CANDY 60 TABLETS

Milkup Candy 60 tablet Milkup Candy 60 tablet

Additional information

Weight 0.150 kg

3 reviews for MilkUp Candy 1 month supply (60 tablets)

  1. @wuikathy

    Being a Breastfeeding mommy is not that easy! We got to make sure breastmilk supply is adequate for our baby, pump breastmilk accordingly to the timing and required to empty our breast ( It’s mommy’s commitment, salute to all dedicated breastfeeding mommies! )
    .
    .
    @milkupcandy.hq has a berry taste milkbooster candy that can help in breastmilk production for breastfeeding mommies. It contains goat milk, Habbatussauda extract, Halba extract, Fenugreek extract and Pegaga extract that is nutritious and helping breastmilk yield production. Of course, adequate fluid intake, baby latching and breastmilk pumping according to schedule also play important role in successful in breastfeeding our baby. .
    .
    Mouse mommy was manage to fully breastfeed MR and MH for 15 months old for both of them. Can feel our mom-baby bonding is stronger and baby feeling protected from mommy! .
    .
    Mouse mommy loves the MilkUp Heat Pad that is very useful and practical for breastfeeding mommies! Not only can use as warm pad for breasts, can use as hot pad for backache, swollen and pain leg region too! Multipurpose and can reuse for 100 times! Worthy! .
    .
    Breastmilk is the best for our babies! 💪💪 breastfeeding mommies! .
    .
    #MilkUpcandy #breastmilk #milkbooster #candy #breastfeeding #breastfeedmom #susuibu #heatpad #massage #mousemommytreats #ibuencer #mom #baby #kids #influencer #parentingblogger #familyfirst #shahalam #Malaysia

  2. @izzahallim

    Pumping pumping. Alhamdulillah productiviti susu bertambah lepas start kunyah kunyah MilkUp candy. Hihi. Sedap macam gula-gula. Tak payah nak bancuh2. Senang simpan dalam bag je :joy: Setiap kali pump pun tak pernah mengecewakan mommy lagi 😂 Mommy pun gembira nak buat kerja 🤣🤣Every 3 hours je kena pump sebab dah bengkak. & alhamdulillah untuk Uwais 🤗

  3. beyondmythoughts0000

    6th day of pantang
    .
    Breastmilk started to warmed up..Mula2 balik hospital milk kinda drop.. Plus, I kene sore nipple, luka maybe baby hisap kuat sangat or maybe salah cara.. .
    What mommy do : *Consume milk booster (I guna @milkupcandy.hq )
    *Ambik sikat n try sikat breast
    *Tuam dgn air panas
    .
    After that, mmg susu mencurah2 seriously.. .
    I keep pumping walaupun dapat tak sampai setengah plastic..Is okay.. Mindset kena betul n banyak sabar.. Ingat je kat baby selalu… Okay mommiess… .
    #breastfeed #breastmilk #pumping #newborn #tipsbreastfeed #tipsusubadan

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *