Home BoomiBaby Happy Boo Mist 30 Ml

Happy Boo Mist 30 Ml

Product Points:1Points
(60 customer reviews)

RM43.00

(30 ml) Normal Price – RM 43.00

______________________________________________________

 

Order NOW to secure the stock!

00:
Days
00:
Hrs
00:
Mins
00
Secs
.000
00:00:00:00

Kuantiti :

Discount per Quantity

QuantityDiscount
28.14%
Category:

Description

Cara Penggunaan :
Hanya 1 semburan setiap kali penggunaan. Semburkan terus pada kawasan yang ingin di rawat. Elakkan terkena mata atau mulut. Jika terkena mata atau mulut, tiada kesan sampingan kerana ianya selamat dan terdiri dari bahan organik.

ATAU

semburkan pada tangan terlebih dahulu kemudian disapu pada kawasan yang diingini. Boleh digunakan pada bila-bila masa.

Demam : semburkan di kawasan perut dan di kepala.

Selsema/Batuk/Asma : semburkan di kawasan T-zone muka atau dibahagian hidung

Gatal-gatal/gigitan serangga/panau/kurap : semburkan pada tempat yang dijangkiti.

Fungsi :

Membantu mengurangkan Selsema dan Batuk.
Membantu mengurangkan simptom resdung seperti bersin, hidung berair dan gatal.
Membantu mengurangkan suhu panas ketika demam.
Membantu melegakan pernafasan akibat lelah.
Membantu melegakan kegatalan kulit akibat panau kurap dan gigitan serangga.

 

Bahan-Bahan :
Habatussauda, Jintan, Lavender kunyit & Bijian Kopi.


REVIEW FROM CUSTOMER


Additional information

Weight 0.100 kg

60 reviews for Happy Boo Mist 30 Ml

  1. sariratus

    Bagus barang smpai dlm keadaan baik dan cepat. harap MilkUp happy boo ni dapat bantu kurangkan selsema anak

  2. hadirah0409

    Harga berpatutan & lebih murah dari pasaran . Baru cuba 1st time . Kalau okay akan repeat lagi . Thankyou milkup !!

  3. miszaidah6626

    Received my item happy boo with good condition.. Tq Milkup!! mmg trusted

  4. farahnajlaa1711

    beli semalam harini bukak pintu barang dah delivery.. tq milkup!! tak sabar nak gunakan happy boo

  5. shiha_hamid

    Fast delivery. My third time buying from this milkup. Item happy boo in good condition.

  6. raflie84

    The product very good….. really effective…… 💖💖💖💖💖💖

  7. efmumsgirl

    I have receive all the items in good condition. My second time experience shopping with this milkup. first time want to try this happy boo. hopefully good for my baby.

  8. snadhira

    Da banyak kali beli happy boo.. Setiap pembelian mmg berbaloi. Cepat. mmg sesuaii dgn kualiti.

  9. nuraihsah_zainul

    Just first time try to use it and hope for the best..!!

  10. sitihadijahyaakob

    Receive in good condition…👍👍👍👍👍👍👍👍

  11. mohdshahrizwan

    Good product quality.. Fast delivery.. I really recommend this Happy Boo 😍😍😍

  12. syaliana92

    Terima dgn selamat walaupun masa PKP n terima kasih utk free gift

  13. faramyra

    barang sampai dalam keadaan baik.. penghantran cepat.. Happy boo recommended ❤️😉👍

  14. farymoon

    Barang diterima dalam keadaan baik. First time saya nak cuba happy boo nak sapu dekat anak.. Mudah mudahn kurangkan selsema dan batuk anak

  15. shiqa57

    Repeat kali ke -4 untuk happy boo…diterima dgn selamat & baik👍🏼👍🏼👍🏼 Harap harga tetap sama😊

  16. sumayahismail90

    Harga berpatutan & lebih murah dari pasaran . Baru cuba 1st time . Kalau okay akan repeat lagi . Thankyou

  17. faihafaizi

    Barang da sampai..
    Terima kasih banyak milkupp!

    Siap dapat freegifts lagi, happy 😁😊

    Second times order happy boo ❤️

  18. nurzakiah24

    Received my happy boo with good condition.. Tq Milkup!!

  19. pieykah

    Received all the items in good condition! second time pakai happy boo ni, nak review sikit yang happy boo ni mmg berkesan kat anak saya 😬 thankyouu Milkup!

  20. yatthamzah_suci

    Thank you Milkup 👍 👍
    Brg slmt sampai 😍 😍
    Fast delivery 👍 👍
    🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩
    🎉 🎉 🎉 🎉 🎉

  21. syeradin93

    Tq2 milkup. Alhamdulillah.. happy boo dh smpi.. x sabar nk try. Klu ok.. nnt repeat beli. Bau dia wangi sgt🤗👍👍👍

  22. nadiahmahzir

    Thank milkup
    ❤❤❤cepat betul sampai.. Terkejut kite
    😆memang terbaik la..
    Dah sapu dekat anak saya 6 bulan.
    alhamdulillah anak tidak batuk lagi

  23. Anissyahirah

    Received the item today, hopefully the product will delivered as per advertised. If good effective will repeat order.

  24. siti.aisahhalaidi

    happy boo yg sy order dh smpai, Penghantaran sgt laju. Packaging pun bgus dan kemas. Sy dah kdue kali repeat beli happy boo ni, memang terbaik laa⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 bintang sy bagi♥️. Sy suke terima ksih milkup😍

  25. siti.aisahhalaidi1

    happy boo yg sy order dh smpai, Penghantaran sgt laju. Packaging pun bgus dan kemas. Sy dah kdue kali repeat beli happy boo ni, Sy suke terima ksih milkup😍

  26. narumifunabashi

    Barang dah sampai lama . Tapi baru sekarang nak buat feedback . Barang okay . Bungkusan pun okay . Cepat . Bau happy boo sedap . Saya cuba ikhtiar guna ini untuk anak saya yang sedang mempunyai sakit asma . Aamiin aamiin

  27. addam2565

    Dh selamat sampai siap ada gift lg. Tq. Sy beli ye

  28. safamr

    Fast service from milkup. Good job. Hope this Happy boo suits my kids. Tq milkup!

  29. syahidachewahab

    Recommended. Fast delivery. Should buy from this Milkup. Complete step how to use it.

  30. ubie86

    barg sgt berkualiti. sapu kt anak pon senang, x panas and mmg sesuai untuk anak anak. fast shipping.tq

  31. eynaz3349

    Dh repeat beli kali ke 2. happy boo mmg terbaik dan berkesan.

  32. ihanrizqi

    happy boo sangat berkesan dan bagus, pakai sekali malam tadi anak tak batuk lagi

  33. dillanuramira

    tq milkup .trusted product happy boo mmg berkesann 👍👍

  34. maija12

    Selamat sampai happy boo. Baunya pun wangi & menyenangkan.Sangat berkesan untuk anak saya. Syabas! dan terima kasih milkup

  35. wanmohammad9090

    Terbaikk tq penghantaran pntas

  36. norzaiton

    Dapat semalam terus Cuba.. sapu kat belakang anak…

    Alhamdulillah mujarab…Masa sapu tu memang tawakal je.. sebelum ni dah bawak anak pergi klinik .. baik kejap .. lepas tu selsema balik.. jadi memang x mengharap beria sgt laa.. Alhamdulillah mujarab

  37. jalihasarbini

    very very good product happy boo, the also very reasonable n cheape

  38. nurmaini91

    Item bubble wrap..received in good condition..tq milkup

  39. nurnadiahtulfatihah

    Received in good conditions with bubble wrap. 👍 1st time nak try untuk anak . Hrp sesuai. Very fast delivery n excellent service by milkup!! 👍👍👍

  40. ashriana6600

    Barang cepat sampaii .. Semuanya berkualiti dan seperti yang digambarkan.. Akan berurus niaga lagi dengan milkup yg cemerlang ..

  41. fatinfahmi0713

    Alhamdulillah…so far happy boo memberi kesan yang baik kepada anak saya .terbaik milkupp!!!

  42. sabarinnabaharudin

    Belum pakai lagi…klu ok sy repeat order …Penghantaran yg cepat…tq Milkuppp 😍

  43. dbellehaus

    Alhamdulillah. Items safely arrived. Bought it for my son. Hopefully it could reduce all the flu and cough. Aminn 🙏🙏

  44. norhanizah_64

    Barangan telah selamat diterima. Barangan dibungkus dgn. rapi dengan plastic bubble. malam tadi dah sapu dekat anak. Alhamdulillah berkesan anak tidak batuk lagi. ❤️❤️❤️❤️❤️

  45. sitimohdrawal

    Barang dah selamat sampai..fast delivery..Excellent service by milkup!

  46. izdiyawatimadri

    happy boo dah sampai
    Bungkusan kemas
    Dah sapu dekat anak
    Mmg Puas hati
    thankyou milkup

  47. ira84

    Terbaik la happy boo nie..sapu2 je dekat anak, alhamdulilah dh mula rasa hilang selsema ini..😁😁😁

  48. ramliyaakub

    Barang sampai sangat cepat…terima kasih millkup..yang ni kali ketiga saya dah repeat.. insha allah saya akan repeat lagi
    produk happy boo sangat berkesan

  49. baby_kid_zone

    Good product quality. Good value for money. Good product quality. Good value for money.

  50. adda_sazali

    Yay dh sampai… Thank you very much milkup😊 superb service. tak sabar nak cuba

  51. noorfazlindaaznan

    Barang smpai dlm keadaan yg baik dan penghataran pun laju.. Yg paling best bau dia wangi..kalau berkesann lain kali repeat oder lg.. terima kasih milkup

  52. lanzs87

    Penghantaran yg sangat cepat.. Barang juga dalam keadaan baik dan Wangi je bila pakai. 😊

  53. eyta88

    Alhamdulillah dah smpai.. Terbaik service dan tbaik milkup!

  54. hannafarhana95

    Memang Terbaik! Sangat berkesan & membantu melegakan selsema anak terima kasih milkup saya bagi 5 bintang❤️⭐⭐⭐⭐⭐

  55. russma1970

    Alhamdulillah… Syukur. Brg dah selamat sampai, Recomended happy boo. Trusted milkup. Tq yaa

  56. wanmohdpauzi

    Alhamdulillah received! Baru cuba td sapu dekat anak tadi. Hopefully it’s worth it. inshaAllah.

  57. amiyjp

    Da banyak kali beli.. Setiap pembelian mmg berbaloi. Cepat. mmg sesuaii dgn kualiti.

  58. harman4309

    Terima dgn selamat walaupun masa PKP n terima kasih utk free gift!

  59. norasapri

    Receive in good condition and tak sabar nak tryy hehehe

  60. ejaq90

    Harga berpatutan & lebih murah dari pasaran . Baru cuba 1st time . Kalau okay akan repeat lagi . Thankyou milkuppp

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *