Home BoomiBaby Body Wash Top To Toe

Body Wash Top To Toe

Product Points:1Points
(50 customer reviews)

RM43.00

Normal Price – RM 43.00

______________________________________________________

 

Order NOW to secure the stock!

00:
Days
00:
Hrs
00:
Mins
00
Secs
.000
00:00:00:00

Kuantiti :

Discount per Quantity

QuantityDiscount
241.86%
Category:

Description

Cara Penggunnaan :
Basahkan keseluruhan tubuh baby dari rambut hingga kaki, Lulurkan pada rambut dengan hair and body wash dan sapukan juga ke seluruh badan. Tuangkan sedikit di tapak tangan secukupnya dan urut lembut kulit bayi secara perlahan-lahan. Bilas dengan air yang bersih sehingga buih hilang.

Fungsi :
Melembapkan kulit dan merapikan rambut bayi untuk menjadi lebih sihat, bersih dan harum sepanjang hari.

Bahan-bahan :
Calendula, Tomato, jojoba, bidara, Virgin Coconut Oil, Grapseed & Neem

Additional information

Weight 0.303 kg

50 reviews for Body Wash Top To Toe

  1. Marrmelly_marry

    Memg sgt2 bagus 👍👍 baru pki 2hari kulit ank saya dari kering kasar merah2 ruam
    Trus hilg jadi lembut balik skin dye 😍😍😍 sya suka sgt da abis mmg saya repeat
    Lg nt . mmg x nk tukar sabun pape lg da lpas ni hihihi

  2. nadintan

    Alhamdulillah… Syukur. Brg dah selamat sampai, Recomended sabun dan syampu boomibaby nii . Trusted milkup. Tq yaa

  3. natalichu05

    Memang Terbaik! Sangat berkesan & membantu hilangkan ruam dekat tangan anak .terima kasih milkup saya bagi 5 bintang❤️⭐⭐⭐⭐⭐

  4. eyta88

    Alhamdulillah dah smpai.. Terbaik service dan tbaik milkup!

  5. ain85ismail

    Penghantaran yg sangat cepat.. Barang juga dalam keadaan baik dan Wangi je bila mandikan anak pakai sabun dan syampu boomibaby ni. 😊

  6. noorfazlindaaznan

    Barang smpai dlm keadaan yg baik dan penghataran pun laju.. Yg paling best bau dia wangi ..kalau berkesann lain kali repeat oder lg.. terima kasih milkup

  7. izdiyawatimadri

    Yay dh sampai… Thank you very much milkup😊 superb service. tak sabar nak cuba

  8. ira84

    sabun dan syampuu boomibaby dah sampai
    Bungkusan kemas
    Dah sapu dekat anak
    Mmg Puas hati
    thankyou milkup

  9. ramliyaakub

    Barang sampai sangat cepat…terima kasih millkup..yang ni kali ketiga saya dah repeat.. insha allah saya akan repeat lagi
    produk body wash top toe mmg terbaikkk

  10. adda_sazali

    Good product quality. Good value for money. Good product quality. Good value for money.

  11. modsho

    yeayyy da smpai..body wash top to toe seriously mmg best dan highly recommended.. mmg membantu..i guna kt my baby umo 5 bulan sbb ada bintik merah merah denat badan .alhmadulillah selepas i guna produk ni mmg berkesan..i suggest beli body wash top toe ni…..tqsm milkup😘

  12. sitimohdrawal

    Barang dah selamat sampai..fast delivery..Excellent service by milkup!

  13. norhanizah_64

    Barangan telah selamat diterima. Barangan dibungkus dgn. rapi dengan plastic bubble. Tadi dah mandikan anak dgn body wash top toe. Alhamdulilah anak nampak mcm tak garu garu dah. ❤️❤️❤️❤️❤️

  14. mamaaluqman

    Alhamdulillah. Items safely arrived. Bought it for my son. Hopefully it could reduce all curly skin. Aminn 🙏🙏

  15. sabarinnabaharudin

    Belum pakai lagi…klu ok sy repeat order …Penghantaran yg cepat…tq Milkuppp 😍

  16. fatinfahmi0713

    Alhamdulillah…so far body wash top to toe mmg memberi kesan yang baik kepada anak saya .terbaik milkupp!!!

  17. ashriana6600

    Barang cepat sampaii .. Semuanya berkualiti dan seperti yang digambarkan.. Akan berurus niaga lagi dengan milkup yg cemerlang ..

  18. nurnadiahtulfatihah

    Received in good conditions with bubble wrap. 👍 1st time nak try untuk anak sbb anak ada masalah kulit kering . Hrp sesuai. Very fast delivery n excellent service by milkup!! 👍👍👍

  19. jalihasarbini

    very very good product bodu wash top to toe, the also very reasonable n cheape

  20. norzaiton

    Dapat semalam terus cuba.. mandikan anak

    Alhamdulillah mujarab…Masa mandikan tu memang tawakal je nak hilangkan bintik merah.. sebelum ni dah bawak anak pergi klinik .. baik kejap .. lepas tu bintik merah jadi balik.. jadi memang x mengharap beria sgt laa.. Alhamdulillah mujarab body wash top to toe

  21. wanmohammad9090

    Terbaikkkkkkkkk tq penghantaran pntas

  22. maija12

    Selamat sampai. Baunya pun wangi & menyenangkan.Sangat berkesan untuk anak saya. Syabas! dan terima kasih milkup

  23. dillanuramira

    tq milkup .trusted product body wash top to toe 👍👍

  24. ihanrizqi

    body wash top to toe sangat berkesan dan bagus, mandikan anak tadi pakai tadi. bintik merah dah berkurang .

  25. eynaz3349

    Dh repeat beli kali ke 2. body wash top to toe mmg terbaik dan berkesan

  26. safamr

    Fast service from milkup. Good job. Hope this body wash top to toe suits my kids. Tq milkup!

  27. addam2565

    Dh selamat sampai siap ada gift lg. Tq. Sy beli ye

  28. siti.aisahhalaidi

    Barang dah sampai lama . Tapi baru sekarang nak buat feedback . Barang okay . Bungkusan pun okay . Cepat . Bau body wash mmg sedap . Saya cuba ikhtiar guna ini untuk anak saya yang sedang mempunyai sakit kulit . Aamiin aamiin

  29. Anissyahirah

    Received the item today, hopefully the product will delivered as per advertised. If good effective will repeat order.

  30. nadiahmahzir

    Thank milkup
    ❤❤❤cepat betul sampai.. Terkejut kite
    😆memang terbaik la..
    Dah gunakan produk body wash top to toe dekat anak saya 6 bulan.
    alhamdulillah tiada lagi kulit kering

  31. ayuazmi2107_

    Terbaik sangat, dah tiga kali repeat mmg body wash top to toe berkesan.
    Sangat sangat berpuas hati.barang sampai dengan baik.barang cepat sangat sampai.pembungkusan pun baik,kemas dan elok tak rosak.terbaik
    lepas ni boleh order lagi.
    sangatlah berpuas hati
    Terima kasih milkup nnt boleh order lagi

  32. nomeka

    Thank you Milkup 👍 👍
    Brg body wash top to toe slmt sampai 😍 😍
    Fast delivery 👍 👍
    🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩
    🎉 🎉 🎉 🎉 🎉

  33. nomeka

    Sampai dlm keadaan barang yg baik,bau sedap😬😬.. InsyAllah akan order lagi..terima kasih sis💞

  34. pieykah

    Received all the items in good condition! second time pakai body wash top to toe ni, nak review sikit yang body wash ni mmg berkesan kat anak saya 😬 thankyouu Milkup!

  35. nurzakiah24

    Received my item with good condition.. Tq Milkup!!

  36. faihafaizi

    Barang da sampai..
    Terima kasih banyak milkupp!

    Siap dapat freegifts lagi, happy 😁😊

    Second times order body wash top to toe ❤️

  37. sumayahismail90

    Harga berpatutan & lebih murah dari pasaran . Baru cuba 1st time . Kalau okay akan repeat lagi . Thankyou

  38. faramyra

    barang sampai dalam keadaan baik.. penghantran cepat.. body wash top to toe recommended ❤️😉👍

  39. sitizulaikhapolai

    Repeat kali ke -4 untuk happy boo…diterima dgn selamat & baik👍🏼👍🏼👍🏼 Harap harga tetap sama😊

  40. syaliana92

    Terima dgn selamat walaupun masa PKP n terima kasih utk free gift

  41. mohdshahrizwan

    Good product quality.. Fast delivery.. I really recommend this body wash untuk anak anak 😍😍😍

  42. sitihadijahyaakob

    Receive in good condition…👍👍👍👍👍👍

  43. nuraihsah_zainul

    Just first time try to use it and hope for the best..!!

  44. efmumsgirl

    I have receive all the items in good condition. My second time experience shopping with this milkup. first time i buy body wash top to toe. hopefully good for my baby.

  45. raflie84

    The product very good….. really effective…… 💖💖💖💖

  46. shiha_hamid

    Fast delivery. My third time buying from this milkup. Item body wash top to toe in good condition.

  47. miszaidah6626

    Received my item body wash to top toe with good condition.. Tq Milkup!! mmg trusted

  48. sariratus

    Bagus barang smpai dlm keadaan baik dan cepat. harap MilkUp body wash ni dapat bantu hilangkan bintik merah merah

  49. farahnajlaa1711

    Received my item happy with good condition.. Tq Milkup!! mmg trusted

  50. sitizulaikhapolai

    Tq. Sy dah dpt brg yg diorder. X sabar nak guna dekat anak..hopelly berkesan laa

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *