Milk Booster
Tambah Susu Badan
Terbaik & Berkesan Di Malaysia

review muc 40 customer 1

RAHSIA SUSU BADAN BANYAK dari Puteri Sarah !!

Kagum bila lihat ibu moden dan bekerjaya berjuang berikan susu badan pada anak. Alhamdulillah, hari demi hari semakin ramai ibu yang faham tentang kelebihan susu ibu berbanding susu formula. 🥰

 
Tapi… Ramai juga ibu terpaksa hentikan penyusuan badan selepas susu mereka mulai ‘drop’. 
 
Kesiannya anak ibu. 😥
 

Nikmat menyusu anak Tuhan beri cuma dua tahun. Jadi, ibu perlu usaha sungguh-sungguh untuk berikan yang terbaik pada anak. 💪🏻

Jom follow cara Puteri Sarah, beliau ambil supplement MilkUp CAndy untuk banyakkan susu badan. Bukan takat susu je jadi banyak. Tapi, kulit ibu akan semakin cantik dan badan ibu lebih bertenaga.

Cuma hisap 2 tablet sehari untuk nikmati KEAJAIBAN. Rasa yang sedap seperti gula-gula Strawberry!

 

Tolonggg jangan biarkan susu ibu makin sikit dan kering 😭😭

Bertindak segera dengan klik pada butang tempah sekarang!

Atau klik pada butang whatsapp di bawah untuk chat dengan team kami 😊

 

Mari kami kongsi feedback dari pengguna MilkUp Candy  👇👇

 

Bawah perkongsian dari Syatilla Melvin, seorang artis dan isteri Shaheizy Sam. Dari anak pertama lagi, beliau ambil MilkUp Candy untuk pastikan susu sentiasa banyak. Sekali pam boleh dapat sampai 10 oz. 

review muc 40 customer 2

Ini pula feedback Dynas Mokhtar, seorang artis dan pengusaha butik baju menyusu. Susu drop selepas mula kembali kerja. Lepas makan supplement MilkUp Candy, susu terus meningkat banyak. 

Yang ketiga dari Zira Ayub, isteri pada Nabil Ahmad pelawak & hos rancangan Meletop. Bersusun susu badan zira untuk hasil pam sehari. Alhamdulillah. 

review muc 40 customer 3

Seterusnya perkongsian dari Puan Adiela Safiyyani, dah la cantik, breastfeed anak lagi. Adiela amalkan MilkUp Candy untuk pastikan susu badan sentiasa banyak walaupun bekerja.

Feedback seterusnya, kami screenshot review dari Puan Nna Kim di FBpage. Sebelum ni ada masalah susu drop. Dah cuba bermacam jenis milk booster tapi tak menjadi. Akhirnya, lepas beliau makan MilkUp Candy, susu naik hampir triple dari sebelum ni. 😙🥳

Paling best bila Dato Siti Nurhaliza pun rekemen MilkUp Candy di instagram beliau. Waktu ni umur Aafiyah lebih kurang 5 bulan. Best kan mommy? 🥰

Sebenarnya banyak lagi testimoni yang kami nak share. Tapi nanti 3 hari 3 malam ibu tak habis nak baca 😂🤪 

Ibu jangan risau sekiranya MilkUp Candy tak menjadi.

Sebabbb.. MilkUp Candy adalah satu satunya milkbooster yang berani untuk pulangkan kembali  wang sekiranya tidak ada kesan positif pada Ibu. 

 

Jadi..nak tanya MilkUp Candy ni 

Best ke best sangatttt??? 

 MilkUp Candy supplement penggalak susu ibu yang berasaskan dari 9 ramuan semulajadi.

Rasa sedap seperti  gula-gula STRAWBERRY. 

Sangat mudah untuk makan dan bawa ke mana-mana. 

Tak perlu nak masak, bancuh atau rebus. 

Hanya kunyah atau telan 2 biji sehari dah cukup untuk berikan keajaiban pada ibu. InsyaAllah..

Diperakui HALAL oleh JAKIM

Jadi, ibu jangan sedih lagi ye. Sebab ibu dah berada di landasan yang betul..

Tinggal lagi usaha dan tindakan ibu yang akan mengubah nasib ibu dan anak ibu 😭😭

Bertindak segera dengan klik pada butang tempah sekarang!!

Atau klik pada butang whatsapp di bawah untuk chat dengan team kami 😊

ANAK ITU AMANAH, MENYUSUKAN ANAK ITU WAJIB ! 

JADI IZINKAN KAMI HULURKAN BANTUAN 😇