Milk Booster
Tambah Susu Badan
Terbaik & Berkesan Di Malaysia

“Aduhai, kenapalah  baby asyik sakit demam batuk berulang time musim virus Covid 19  ni?. 

Haritu dah baik, ni dah demam semula. Sistem antibodi  baby lemah ke atau ada faktor lain?

 MOMMY RUNSING ANAK ASYIK SAKIT  BERULANG?

 RISAU NAK BAWA ANAK DI  TEMPAT TERDEDAH?

Sebenarnya, mungkin ramai dah tahu bahawa sistem pertahanan badan kanak-kanak masih belum matang semasa lahir, dan ia akan berkembang selari dengan tumbesaran kanak-kanak tersebut. Jadi, memang lumrah bagi anak kecil mengalami demam, selsema, batuk, dan sebagainya.

Bagi anak yang masih menyusu, penyusuan badan adalah antara cara yang terbaik untuk meningkatkan imuniti dalam tubuh mereka. Ini kerana susu badan mengandungi antibodi dan sel darah putih ‚Äď iaitu 2 bahan utama yang memacu sistem pertahanan badan dan melawan sebarang jangkitan.

“Nak naikkan semula antibodi badan anak dengan memberikan susu ibu sepenuhnya. Tapi………….”

SUSU BADAN MULA DROP?

SEBAK MELIHAT ANAK MASIH KELAPARAN SELEPAS MENYUSU?

RISAU SUSU BADAN DROP KETIKA BERPUASA & DATANG BULAN??

MOMMY NAK MULA KEJE TAPI STOK SUSU MASIH TAK CUKUP??

JANGAN RISAU !!

.Kami ada solusinya.

Kami merupakan pengeluar Milkbooster 

jenama MILKUP CANDY yang telah lama beroperasi di Malaysia, Brunei & 

Singapura semenjak 2017. Kami telah berjaya membantu ribuan ibu menyusu untuk terus menyusukan anak kesayangan mereka sehingga berumur 2 tahun!!

Malah kami juga sudah berada di kedai-kedai farmasi berdaftar seperti di Healthcare Hospital KPJ serta di pembelian Online Watsons. 

 MilkUp Candy supplement penggalak susu ibu yang berasaskan dari ramuan semulajadi.

Rasa sedap seperti kunyah gula-gula STRAWBERRY, diperakui HALAL oleh JAKIM.

Jom tengok apa kata Dato Siti Nurhaliza mengenai milkbooster terbaik kami.

Kenal dengan artis Adira Suhaimi? Ala.. yang fofular dengan lagu Pujaan Hatiku. Adira pun makan MilkUp Candy untuk banyakkan susu badan.

Syatilla Melvin mengambil Milkup Candy untuk tambah susu badan sejak dia mengandung anak pertama. MilkUp Candy milkbooster viral di Malaysia

Wahhh.. memang dasyat kan. Ini review dari artis Lufya, untuk pengetahuan suami Lufya seorang doktor. Lufya pun rekemen makan MilkUp Candy tau.

Terujakan??

Ibu mesti tertanya-tanya apa yang ada di dalam SET PENYUSUAN dan Milkbooster MilkUp Candy! 

Ini lah 9 RAMUAN RAHSIA yang diadun begitu sempurna sehingga menjadikan payudara ibu penuh dan berat dengan titisan susu yang sangat beharga.

Masih ragu-ragu untuk mencuba? 

Dah cuba banyak produk, tapi masih tak menjadi? de2a

Jangan risau, kejayaan ibu menyusukan anak adalah matlamat UTAMA kami.

Sebab tu kami tawarkan MONEY BACK GUARANTEE sekiranya MilkUp Candy langsung tidak memberi kesan pada ibu.

Jom dapatkan dengan harga diskaun dan 3 bonus freegift ini, sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, tiada SPECIAL OFFER dan FREE GIFT akan diberikan.

Cuba baca TESTIMONI dari IBU-IBU yang happy gilerrr sebab MilkUp Candy dapat merealisasi impian mereka untuk berikan yang TERBAIK untuk anak.

ANAK ITU AMANAH, MENYUSUKAN ANAK ITU WAJIB ! JADI

IZINKAN KAMI HULURKAN BANTUAN

Makanlah MilkUp Candy tanpa Was Was kerana ianya diperakui HALAL oleh JAKIM

Feedback Customer

F A Q

Tiada. Kerana kandungan MUC cuma makanan tambahan. Seperti kita makan makanan harian. TETAPI sekiranya ibu ada alergik pada kandungan makanan yang ada dalam MUC, jadi kemungkinan ibu akan mengalami kesan yang sama. Jadi pastikan ibu kenalpasti kandungan MUC dan tanya kami sebelum lakukan pembelian.

Boleh. Tapi jarakkan pengambilan sekurangnya 3 jam.

Cadangan pemakanan ; Boleh makan jamu waktu pagi. Makan MUC 2 biji selepas makan malam. Atau, makan MUC 2 biji pada waktu pagi selepas ambil sarapan. Dan, makan jamu waktu malam. Sesuaikan dengan badan ibu.

Tak digalakkan makan kesemuanya sekaligus, sebab ada jamu boleh kurangkan keberkesanan milkup candy.

Iya boleh, mula dari trimester kedua. Sehari sebiji dah memadai. Pastikan ibu minum air 2 liter sehari.

Berdasarkan feedback yang kami terima, ibu yang amalkan MUC sejak mengandung trimester kedua boleh menyusukan anak dan mudah menghasilkan susu dengan banyak.

Selain tu, badan ibu akan rasa lebih bertenaga dan kurang dapat krem pada kaki

Kemungkinan risiko allergic disebabkan MUC sangat rendah. Sebab kandungan MUC banyak terdiri dari makanan sunnah. TETAPI sekiranya ada timbul ruam pada badan atau alami cirit birit maka ibu perlu berhenti pengambilan MUC untuk kenal pasti jika ianya dari MUC. Ambil semula MUC selepas sakit pada anak atau ibu pulih.

Sekiranya berlaku lagi sakit yang serupa selepas ambil MUC untuk kali kedua, maka kemungkinan MUC tak sesuai untuk ibu atau bayi.

Iya boleh, kandungan kabohidrat bagi 2 biji Milkup candy cuma 1g. Jadi tiada masalah bagi ibu yang ada diabetic. Pastikan minum air secukupnya ye.

Boleh. Sebab kandungan protein susu dalam MUC dari susu kambing. Tiada sumber kacang seperti soya atau badam. Jadi, MUC tak menjadi kan eczema anak semakin teruk. InsyaAllah.

Boleh. Sebab kandungan Alfafa dalam MUC hanya 1gm.
Jadi MUC tolerant pada ibu dan bayi. Alhamdulillah, kesemua feedback yang kami terima dari ibu yang ada anak g6pd katakan tiada alahan naik pada bayi g6pd.

Sudah semestinya boleh. MUC dirumus khas dari 9 gabungan makanan untuk membantu ibu untuk meningkatkan pengeluaran susu badan.

Berdasarkan feedback kami terima, 97% ibu yang mencuba milkup candy akan mengalami peningkatan pada pengeluaran susu.
Sebab tu kami berani menawarkan PULANGAN WANG (ikut terma dan syarat) sekiranya tidak berhasil.

Makan seperti biasa. Tak perlu gandakan sukatan.

Ibu mengandung :
MUC bukan diformulasi untuk jadikan bayi bebas dari jaundice. Tapi MUC bantu kurangkan risiko bayi dilahirkan jaundice asbab dari makanan sunnah dalam MUC yang ibu amalkan ketika mengandung.

Ibu menyusu :
Boleh. MUC diformulasikan untuk membantu meningkatkan susu badan ibu. Lebih banyak ibu beri susu badan pada anak, maka akan lebih kerap anak kencing dan berak. Secara tak langsung, jaundice anak akan hilang dengan cepat.

Boleh. Tapi tak boleh jika bergantung pada MUC sahaja.

Ibu perlu lakukan ransangan seperti akiviti power pumping setiap hari (sebaiknya pada waktu malam antara pukul 1-4 pagi), minta anak hisap kembali payudara, buat urutan susu pada setiap pagi dan malam, kemudian ibu boleh pam sekurangnya 10 minit setiap kali selepas urut. Segala usaha yang ibu buat, jangan lupa niat, doa dan tawakal pada Allah.

Iya, boleh berhenti ambil MUC selepas susu dah banyak. Ibu boleh sambung makan MUC pada waktu yang diinginkan dan diperlukan sahaja.

Sekiranya lepas ibu stop ambil MUC, susu badan kembali drop. Maka, ibu perlu konsisten makan MUC. Atau ambil selang sehari.

MENCARI INFO TENTANG PENYUSUAN? KLIK DISINI UNTUK TIP PENYUSUAN DARI KAMI.