LEGAKAN SAKIT BELAKANG DENGAN KAEDAH INI

LEGAKAN SAKIT BELAKANG DENGAN KAEDAH INI


Lepas kemas dan packing baju anak-anak minggu lepas, kak ekin dok rasa sakit belakang je memanjang. Dah pergi klinik doktor kata takde pun. Faktor umur kot😝
Dua hari lepas, jadi lagi. Tapi bila follow tips ni alhamdulillah okey sikitlah. Tips ni kak ekin dapat dari Dr Zubaidi, coach kak ekin sendiri dan dari page Tips Sihat, Cantik & Kurus Korang yang selalu sakit belakang tu boleh ikhtiar dengan tips ni. Tapi sekiranya sakit belakang tak lega jugak, kak ekin suggest korang terus pergi klinik dapatkan nasihat serta rawatan doktor ye.

ANTARA KAEDAH UNTUK LEGAKAN SAKIT BELAKANG

#PENTING! BILA PERLU JUMPA DOKTOR?
1. Rasa kebas di bahagian punggung, kaki, peha dan kaki.
2. Otot-otot kaki yang lemah atau lumpuh sepenuhnya
3. Rasa sakit yang merebak hingga ke kaki
4. Rasa sakit yang menusuk
5. Pergerakan melakukan aktiviti-aktiviti harian terbatas.
6. Gejala demam, sakit perut, sakit bila nak kencing, sakit kepala yang teramat. Moga membantu ❤

kurang susu badan

facebook kredit : Nurasykin Ali

Artikel berkaitan

Author

Share