foundation of life BREASTFEEDING WEEK 2018

Breastfeeding week

kali ini team MilkUp berganding bahu bersama-sama menjayakan program yang dianjurkan oleh KPJ Kajang sempena “BREASTFEEDING WEEK 2018” diKPJ Kajang. Pelbagai aktiviti dan jualan produk bayi dan ibu yang dijalankan kepada semua yang turut hadir di “breastfeeding week” kali ini. Bukan itu saja, kami juga sponsor utama dalam acara memasak resipi milkbooster dan turut menyumbangkan beberapa hamper pada peserta yang menyertai aktiviti yang telah dijalankan pada hari itu. Milkup candy ini adalah keluaran pertama yang dikeluarkan MilkUp Sdn Bhd. Ianya untuk membantu ibu-ibu diluar sana yang mengalami masalah penyusuan. Selain milkup candy, kami ada juga mengeluarkan produk lain seperti HappyBoo, yang sekarang ini antara produk yang mendapat sambutan yang luar biasa.

Team breastfeeding

MilkUp Sdn Bhd mempunyai staf yang ramai tapi ini adalah sebahagian daripada staf yang hadir untuk program tersebut. Apa yang menyerikan lagi program “Breastfeeding Week” itu, CEO MilkUp Sdn Bhd, Puan Aizah Zarirah juga turut hadir dan memeriahkan lagi program tersebut. Teruja nya untuk bercerita apabila seawal pagi staf kami menyiapkan persiapan dan menghias Booth dengan lebih menarik untuk menarik minat pelanggan datang ke Booth.

KAMI AKAN MENCERITAKAN SERBA SEDIKIT MOMENT-MOMENT SEMASA DI KPJ KAJANG

Milkup candy

Antara produk yang kami bawa dari HQ MILKUP SDN BHD ialah milkup candy tablet, happy boo, nasal dan juga BOOMI BABY seperti hairmist, bodywash dan theraphy oil. Kami juga menawarkan harga yang sangat berpatutan dari harga asal semasa di breastfeeding week. Alhamdulillah, semasa dikpj kajang kami dapat sambutan yang sangat hebat dari pelanggan yang datang dan ada juga yang mencuba produk kami. Selain itu, kami juga menyediakan sample untuk dicuba seperti milkup table, happy boo dan dalam masa yang sama kami menunjukkan cara penggunaan yang betul kepada pelanggan. KEBAIKAN milkup candy ini pula dapat membantu ibu yang kekurangan susu badan dan bukan itu sahaja ia dapat meningkatkan kesihatan, kecergasan dan menambahkan kecantikan pada ibu. KEBAIKAN boomi baby pula dapat membantu bayi yang dijankiti penyakit kulit seperti eczema dan alergi.

flyers

pamplet

booklet

Terdapat beberapa flyer dan pamplet yang disediakan oleh milkup sdn bhd dibooth semasa breastfeeding week dan turut diagihkan oleh staf kami kepada semua yang turut serta pada hari itu. Bagi setiap pembelian kami menyediakan booklet nota lengkap penyusuan ibu yang sangat berguna untuk ibu yang membeli dari kami. Booklet ini sangat menarik kerana padat dengan tips bermanfaat untuk ibu yang sedang menyusu seperti cara urutan yang betul, teknik power pumping dan banyak lagi terdapat dalam booklet itu yang boleh dipraktikkan setiap hari.

Aktiviti

Semasa program Breastfeeding Week itu berlangsung, pelbagai aktiviti dijalankan seperti memasak, mewarna untuk kanak-kanak dan juga cabutan bertuah. Bukan itu saja, hamper dan hadiah-hadiah yang lain turut di sediakan kepada peserta yang menambat hati juri.

Majlis penutup

Majlis penutup diserikan lagi dengan pemotongan kek bersama dengan executive director YH DATO’ MOHAMMAD FARID SALIM DAN ceo MS. ALICE LIU GHEE VOON bersama staff yang lain.

Madam aizah zarirah (CEO MILKUP SDN BHD) bersama Alice Liu Ghee Voon (CEO KJP KAJANG)

TERIMA KASIH

Author

Share