SET PENYUSUAN 7 DALAM 1 (ONPAY)

ANDA ADA MASALAH SUSU BADAN MERUNDUM?

DOWN ANAK MENANGIS LAPAR?

PUTING MELECET…. BENGKAK SUSU?

Hakikatnya, masih ramai tidak tahu, dan hampir kebanyakkan Ibu yang baru melahirkan cahaya mata dan mahu menyusukan bayi sepenuhnya akan mula down bila hadapi masalah susu kurang, penat, stress, puting melecet, bengkak susu dan akhirnya blur dan stress sebab tidak cukup ilmu tentang penyusuan badan.

Kami di MilkUp sangat Prihatin terhadap golongan ibu yang menghadapi masalah sebegini.

Semestinya sebagai pengeluar Milk Booster terbaik di Malaysia, kami telah membantu lebih dari 30 ribu ibu untuk terus menyusu badan semenjak tahun 2016 sehingga kini.

kami YAKIN dan PERCAYA kami boleh membantu Ibu yang mengalami masalah penyusuan badan untuk turut merasai journey penyusuan badan yang Indah & sempurna dengan mudah hanya dengan memiliki set Penyusuan Lengkap 7 dalam 1 sebagai persediaan untuk penyusuan badan.
Ibu yang sudah mempunyai SET Lengkap ini pastinya  TIDAK GELABAH malah sentiasa BERSEDIA kerana SET ini sudah melengkapi keperluan ibu untuk menyusu.

SIAPA YANG HARUS ADA SET PENYUSUAN LENGKAP INI?

  1.  Bakal Ibu yang sedang menanti hari kelahiran cahaya mata dan mahu menyusu
  2.  Ibu yang mengalami bengkak susu
  3.  Ibu yang menghadapi susu merudum
  4.  Ibu yang dalam pantang dan mahu menjayakan penyusuan badan
  5.  Ibu yang mengalami puting melecet
  6.  Ibu yang mahu menjayakan penyusuan badan secara Exclusive

JOM KITA LIHAT APA YANG MENARIK DALAM SET PENYUSUAN LENGKAP NI

2 botol MilkUp Candy: Bantu tingkatkan susu badan dan beri tenaga pada ibu.‚Ā£‚Ā£

3 peket MilkUp Herbal Drink: Minuman herba cina untuk tambahkan susu, tingkatkan bendalir dalam badan dan melancarkan  darah.

2 keping¬†MilkUp Heatpad: Tuam magic untuk tuam payudara ibu bagi meredakan masalah bengkak dan benjol penyebab pada masalah salur susu tersumbat.‚Ā£‚Ā£

Aroma Bust Oil: Minyak urut dibuat dari vco, bunga ros, lavendar dan halba untuk melancarkan susu dan menenangkan minda. Ianya juga membantu agar payudara ibu tidak menjadi kendur akibat proses penyusuan.

Nipple Butter: Homemade balm yang dibuat dari Shea Butter, Beeswax, Calendula, Vco dan vitamin E. 100% natural. Selamat untuk bayi. Berfungis untuk mengelakkan puting dari melecet.

Silikon Pam: Pam lembut yang sesuai digunakan pada permulaan penyusuan. Digunakan untuk bantu ibu lakukan penyusuan tandem agar badan ibu dapat menghasilkan susu lebih banyak.

Nota Lengkap Penyusuan:¬†Info penyusuan, cara urus susu ibu dan ilmu yang berkaitan agar ibu tak panik memulakan penyusuan dan mengendali susu ibu.‚Ā£

Tengok tu, Set Lengkap Penyusuan MilkUp sememangnya membantu memudahkan perjalanan penyusuan

hinggakan artis Syatilla Melvin pun sendiri mencadangkan ibu-ibu menyusu menggunakan Set Lengkap Penyusuan Terbaik kami.

Jom kita lihat apa kata Ibu yang telah menggunakan Set Penyusuan Kami

Masih ragu-ragu untuk mencuba? Dah cuba banyak produk, tapi masih tak menjadi? Jangan risau, kejayaan ibu menyusukan anak adalah matlamat UTAMA kami. Sebab tu kami tawarkan MONEY BACK GUARANTEE sekiranya MilkUp Candy langsung tidak memberi kesan pada ibu

Tiada apa yang boleh di ganti dengan kegembiraan seorang ibu dapat berikan susu badan pada anak yg dikandungnya 9 bulan.‚Ā£¬†

Set Penyusuan Lengkap Milkup 7¬†dalam 1¬†ini dapat membantu perjalanan penyusuan ibu dengan lebih mudah dan indah.‚Ā£

Bak kata orang‚Ā£……¬†

Nak tambah susu badan, ada…‚Ā£

Nak tambah tenaga dan bendalir badan, ada…‚Ā£

Nak tuam breast bengkak, ada…‚Ā£

Nak tadah dan pam susu, ada…‚Ā£

Nak hilangkan puting melecet, ada…

‚Ā£Nak rasa nyaman dan buat urutan, ada…‚Ā£

Nak info penyusuan? ‚Ā£ Pun ada…‚Ā£

Set Penyusuan Lengkap Milkup 7 dalam 1, item Wajib¬†dalam¬†“Checklist Beli”¬†jika si IBU mahu menyambut kelahiran cahaya mata penuh dengan Susu Ibu yang meriah tanpa halangan.¬†