Home JOM Tambah Susu

JOM Tambah Susu

ELAK SEBELUM TERJERIT KETIKA MENYUSUKAN ANAK. 6 CARA SELAMAT DARI DI GIGIT

ELAK SEBELUM TERJERIT KETIKA MENYUSUKAN ANAK. 6 CARA SELAMAT DARI DI GIGIT. Grrr. Asyik kena gigit je sejak dah banyak akal ni. Naik risau, seram,...

Tips memilih susu yang sesuai utk ibu menyusu

  Mesti uolls terfikir-fikir macam mana nak pilih susu yang sesuai untuk tambah nutrisi dalam tubuh selain beri kebaikan pada hasil susu nanti. Apa agaknya...

Punca susu ibu cair

Tak ramai yang tahu apa punca susu cair. Kadang-kadang makan dah banyak. Still cair tak macam yang kita nak. Pada sharing yang lepas, kak...

9 Bahaya Emosi Terganggu ketika Hamil

Masa mengandung, perasan tak kita mudah sangat di cuit, senang kata mudah sensitive atau pun hati tisu. Semuanya akibat perubahan hormone. Tapi jangan kita...