5 TIPS GEMUKAN ANAK YANG TERLALU KURUS!

Gemukan anak terlalu kurus

Sebelum ni akak ada share pasal anak terlalu kurus. Kali ni akak nak share pulak tips mudah nak naikan berat badan anak.

Berat badan anak adalah dinamik, dan boleh berubah seiring dengan pertumbuhannya.

Sebenarnya terdapat banyak faktor yang mempengaruhi badan anak terlalu kurus atau gemuk. Contohnya genetik dan selera makan anak itu sendiri.

Jadi jom baca tips-tips untuk gemukan anak terlalu kurus akak eja ni. Semoga bermanfaat 

Berat badan anak adalah dinamik, dan boleh berubah seiring dengan pertumbuhannya. Sebenarnya terdapat banyak faktor yang mempengaruhi badan anak terlalu kurus atau gemuk. Contohnya genetik dan selera makan anak itu sendiri. Jadi jom bacaBerat badan anak adalah dinamik, dan boleh berubah seiring dengan pertumbuhannya. Sebenarnya terdapat banyak faktor yang mempengaruhi badan anak terlalu kurus atau gemuk. Contohnya genetik dan selera makan anak itu sendiri. Jadi jom bacaBerat badan anak adalah dinamik, dan boleh berubah seiring dengan pertumbuhannya. Sebenarnya terdapat banyak faktor yang mempengaruhi badan anak terlalu kurus atau gemuk. Contohnya genetik dan selera makan anak itu sendiri. Jadi jom baca

gemukan anak terlalu kurus
gemukan anak terlalu kurus

Sebenarnya, kalau anak kita nampak kurus, tapi selera makan dia tetap ada, tak ada benda yang nak di risaukan.

Teruskan bagi dia makanan yang seimbang dan sihat. Beri makan yang berlebihan juga tak bagus sebab takut terkena masalah kesihatan yang lain pula.

Pendek kata, semuanya harus berpada-pada. Tidak kurang dan tidak juga lebih. Semoga perkongsian ini bermanfaat buat anda.

Author

Share